Dovy-keuken Thuis - Steven
Geplaatst op 23 november 2018 13:10 in Dovy-nieuws

Gezien in Thuis

De verwikkelingen in de verhaallijn van Thuis zorgen ervoor dat TV-personages wisselen. Na het overlijden van TV-personage ‘Steven Lambrechts’ wordt de Dovy-keuken nu gebruikt door de personages ‘Rosa’ en ‘Kobe’. De makers van Thuis kozen voor hen resoluut voor een Dovy-keuken in de nieuwe trendkleur 'vanille'. We nemen samen een kijkje in hun keuken.

Dovy-keuken Thuis - Steven

De beste materialen

Alleen de beste materialen werden gebruikt voor de keuken van Rosa en Kobe: keukendeuren in mat lak in de nieuwe kleur vanille in combinatie met een keukenblok in laminaat in de kleur roodbruin. Beide kleuren vormen een mooi geheel en het accent wordt gelegd op het keukenblok dat ietsje vooruit komt.

Compact keukeneiland

Eyecatcher is het keukeneiland met grote inductiekookplaat en verlaagde tafelzone. De roodbruine kleur van de kastenwand komt terug in het eiland als tafelblad. Naast de kookplaat is een Twist-stopcontact ingebouwd. Klik, draai en er verschijnen 2 stopcontacten. Klik, draai en de stopcontacten zijn niet meer zichtbaar. Handig in gebruik, zeker om de soep te mixen in de pot die op het kookvuur staat. Onder het eiland zijn er 2 ruime pottenladen en een binnenlade om klein keukengerei in op te bergen.

Dovy-keuken Thuis - Steven
Dovy-keuken Thuis - Steven

Marmer als werkblad

Het werkblad 'Imperador Black' is in marmer en gepolierd voor een makkelijker onderhoud. Hetzelfde materiaal komt terug als muurpaneel boven de roodbruine kastenwand en bankjes. En met een rechtstreekse LED-verlichting erop, ziet de keuken er heel chic uit.

Degelijke apparaten

Alle toestellen zijn compact (45 cm) en mooi uitgelijnd in de kastenwand. Aan de rechterkant van het keukenblok bevindt zich de geïntegreerde frigo.

In het witte keukenblok is de spoeltafel met kraan geïnstalleerd en eronder een lade met afvalsysteem. En over alles is nagedacht: de spoeltafel heeft dezelfde antracietgrijze kleur als het antracietgrijze marmeren werkblad. Hij valt dus niet op in het geheel.

Dovy-keuken Thuis - Steven
Dovy-keuken Thuis - Steven

Decoratieve elementen

Er werd in de keuken van Rosa en Kobe ook ruimte voorzien voor verschillende decoratieve elementen: verlichte nissen en muurbankjes om planten op te plaatsen. Ze geven de keuken een moderne en vooral 'groene' toets.

Toegang tot de berging

Naast de kastenwand bevindt zich de deur naar de berging. De deur valt helemaal niet op in de keuken want ze heeft een geïntegreerde greep en dito scharnieren. Heel praktisch!

Dovy-keuken Thuis - Steven
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.