Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keuken in één tv programma Thuis Kobe
Geplaatst op 1 juli 2023 13:00 in Dovy-nieuws

De makers van THUIS weten wat kwaliteit is en kunnen een Dovy-keuken wel smaken. De kijkers kregen ondertussen al drie prachtige Dovy-keukens te zien, telkens in de nieuwste trends. De personages ‘Tom en Karin’ werden getrakteerd op een vanillekleurige keuken met opvallend keukenblok in roodbruin. De keuken van ‘Tim en Sam’ werd een combinatie van meerdere natuurkleuren en onlangs mochten ‘Adil en Christine’ hun intrek nemen in een landelijke keuken in fineer eik.

Keuken in één tv programma Thuis Kobe

De combinatie van verschillende materialen en kleuren resulteert in een prachtige Thuis-keuken

Kolomkasten in fineer eik met ingebouwde keukentoestellen, een smalle vitrinekast met mat glas en ertussen enkele legplanken in fineer eik voor een luchtig en speels effect. Dat typeert de keuken van Adil en Christine in Thuis. Aan het eiland in laminaat kunnen ze zowel koken als afwassen en een bijpassende tafel biedt plaats om nog enkele bijkomende tv-personages uit te nodigen op de set.

Lees meer

De kleuren van de natuur in de keuken van Tim en Sam: mintgroen, mosgroen en roodbruin

De makers van THUIS kozen voor Tim en Sam voor een Dovy-keuken in laminaat in de kleur ‘mintgroen’. Maar ook mosgroen en roodbruin bleken erg in de smaak te vallen. Dus werd het een nieuwe keuken in een combinatie van deze 3 prachtige, opvallende kleuren, compleet volgens de nieuwste trends in de keukensector. Een geslaagd project!

Lees meer

Keuken in één tv programma Thuis Judith
Dovy keuken in televisieprogramma Thuis op één

Zachte tinten troef : wit maakt plaats voor een lichte vanillekleur

Alleen het beste is goed genoeg voor de keuken van Tom en Karin. Daarom kozen de makers van THUIS resoluut voor een Dovy-keuken in de trendkleur ‘vanille’ met een werkblad en muurpaneel in marmer. We nemen samen een kijkje in deze prachtige keuken van het koppel.

Lees meer

Enkelwandige keuken met gerieflijk karakter

Een keuken waarin alles binnen handbereik is. Dat is wat de makers van THUIS kozen voor de tv-personages Bob en Tamara. Alle toestellen en kasten bevinden zich netjes op één lijn. Dat is heel makkelijk om dagelijks te kokkerellen want in zo’n enkelwandige keuken maak je korte en snelle verplaatsingen.

Lees meer

Thuis keuken Bob en Tamara
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.