Keuken in één tv programma Thuis Kobe
Geplaatst op 1 februari 2021 13:10 in Dovy-nieuws

De makers van THUIS weten wat kwaliteit is en kunnen een Dovy-keuken wel smaken. De kijkers kregen ondertussen al drie prachtige Dovy-keukens te zien, telkens in de nieuwste trends. De personages ‘Rosa en Kobe’ werden getrakteerd op een vanillekleurige keuken met opvallend keukenblok in roodbruin. De keuken van ‘Judith’ werd een combinatie van meerdere natuurkleuren en onlangs mochten ‘Kobe en Paulien’ hun intrek nemen in een landelijke keuken in fineer eik.

Keuken in één tv programma Thuis Kobe

De combinatie van verschillende materialen en kleuren resulteert in een prachtige Thuis-keuken

Herinner je je nog dat Kobe advies mocht geven voor de nieuwe keuken van Tom? Kobe dacht dat hij ook mocht meebeslissen maar daar dacht Tom toch anders over, want hij betaalde, dus hij besliste. En Tom wou een volledig zwarte keuken, een strak design, helemaal in hoogglans en met ledstrips zodat het eiland wel leek te zweven. Zou Kobe met zijn smaakvolle ideeën dan toch Tom hebben kunnen overtuigen? Want de keuken ziet er toch wel iets anders uit dan wat Tom initieel in gedachten had.

Lees meer

De kleuren van de natuur in de keuken van Judith: mintgroen, mosgroen en roodbruin

De makers van THUIS kozen voor Judith voor een Dovy-keuken in de nieuwe kleur ‘mintgroen’. Maar ook mosgroen en roodbruin bleken erg in de smaak te vallen. Dus werd het een nieuwe keuken in een combinatie van deze 3 prachtige, opvallende kleuren. Laat ons haar keuken even van dichtbij bekijken.

Lees meer

Keuken in één tv programma Thuis Judith
Dovy keuken in televisieprogramma Thuis op één

Zachte tinten troef dit jaar! Wit maakt plaats voor een lichte vanillekleur

Alleen het beste is goed genoeg voor de keuken van Tom en Karen. Daarom kozen de makers van THUIS resoluut voor een Dovy-keuken in de trendkleur ‘vanille’ met een werkblad en muurpaneel in marmer. We nemen samen een kijkje in zijn keuken.

Lees meer

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.