Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Orde en rust in huis waren een absolute noodzaak in het gezin van Aurore en Kurt. De keukenruimte, die eigenlijk meer dienst deed als speelruimte voor de kinderen, werd omgetoverd tot een prachtige keuken. De kastenwand in laminaat geeft een warm accent en vormt één mooi geheel met het kookeiland. Aan de eettafel kwamen er zes volwaardige zitplaatsen. De rust die hun nieuwe keuken uitstraalt, betekent een hele verademing voor het gezin.

Verlichting aan Verlichting uit

Overal laminaat

Wist je dat laminaat een stevig materiaal is dat heel makkelijk is in het onderhoud? Daarom wordt het ook veelvuldig gebruikt voor keukenkasten, werkbladen en spatwanden. Laminaat is verkrijgbaar in heel veel kleuren. De nieuwste trends zijn de houtlook en de marmerlook.

De keuken van Aurore en Kurt bestaat volledig uit laminaat. Op het eerste gezicht zou je dat niet zeggen. De kastenwand ziet eruit alsof de deuren uit echt hout bestaan, maar niets is minder waar. Het laminaat heeft de kleur van donkerbruine eik. Voor het werkblad werd ook laminaat gebruikt. De kleine spatwand achter de zwarte kraan en spoelbak is in laminaat met een marmerlook en loopt door op het werkblad. Zelfs de binnenkant van de kasten is in laminaat. Voor een makkelijk onderhoud wordt er hier altijd glanzend laminaat gebruikt. Een veeg met de vod en alles is in een wip terug proper. Dat is nodig in een gezin met spelende kinderen.

Kastruimte aan voor- en achterzijde van het kookeiland

Het kookeiland wordt aan beide zijden benut. De voorzijde bestaat uit kastruimte met legplanken. Hier plaatst Aurore alles wat ze nodig heeft om de tafel ’s morgens en ’s avonds te dekken. Zo hoeft ze niet veel heen en weer te lopen, ze heeft alles direct bij de hand. De achterzijde van het eiland is uitgerust met diepe pottenladen onder het kookvuur. En in de kastenwand is er ook heel veel opbergruimte. Een decoratieve wandplank boven het spoelgedeelte maakt de keuken compleet.

Ons huis/nieuw huis - Keuken Aurore en Kurt - Keuken met combinatie van laminaat in eikkleur en marmerlook  - keukeneiland met opbergruimte
Ons huis/nieuw huis - Keuken Aurore en Kurt - Keuken met combinatie van laminaat in eikkleur en marmerlook  - coffee corner keuken

Gezellige koffiecorner

Om hun keuken nog een stuk praktischer te maken, koos de interieurarchitect voor een koffiecorner in de vrije ruimte naast de koelkast. Dat is echt handig, dicht bij de eettafel en op die manier komt er ook meer opbergruimte vrij in de keuken. De kast is volledig op maat gemaakt en past precies tot op de millimeter. Boven de kast komt een legplank in hetzelfde materiaal om de koffietassen of wat decoratie op te zetten.

Oase van rust

De nieuwe keuken van Aurore en Kurt is een toonbeeld van sereniteit, netheid en harmonie. Dovy heeft hun droomkeuken waargemaakt.

Ons huis/nieuw huis - Keuken Aurore en Kurt - Keuken met combinatie van laminaat in eikkleur en marmerlook  - vooraanzicht keuken

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen