Huis Gemaakt Winnaars
Geplaatst op 27 mei 2021 13:52 in Dovy-nieuws

Heb je met spanning gekeken naar de finale van ‘Huis Gemaakt’? De 9 koppels hebben hun uiterste best gedaan maar tijdens de laatste afleveringen leefden we toch allemaal mee met de verbouwperikelen van Harry & Jerina in Kortrijk, Kenny & Amber in Laakdal en Ruben & Antje in Lokeren. Ze wilden allemaal hun ultieme droomwoning, waar ze dag en nacht aan gewerkt hebben, in de wacht slepen.

Bloed, zweet en vele tranen heeft het hen gekost, maar er kan slechts 1 de winnaar zijn. Het koppel dat hun volledig gerenoveerde woning wint is… Antje en Ruben. Een dikke en welverdiende proficiat!

Ben jij ook benieuwd hoe de andere koppels het gedaan zouden hebben? Welke keuken zouden zij gekozen hebben in diezelfde woning? Welke kleuren en opstellingen zouden hun voorkeur genoten hebben? Zouden zij het beter of net minder goed gedaan hebben? Laat ons even kijken naar hun ingediend keukenvoorstel.

De keuken van Femke en Tobias tov Harry en Jerina in Kortrijk

Harry en Jerina Femke en Tobias

Als het aan Femke en Tobias lag, dan zouden zij kiezen voor een moderne keuken in een zwart-witcombinatie. Een rechte, witte keukenwand met boven- en onderkasten en kolomkasten met daarin de ovens en ernaast de koelkast. Tegenover de witte keukenwand een gitzwart kookeiland met handige potten- en bestekladen. Ze wilden ook een moderne kookplaat met geïntegreerde dampkap zodat die het zicht naar de tuin niet zou belemmeren. De eettafel zou tussen de wand en het kookeiland komen en plaats bieden aan 6 personen.

Bekijk hier de volledige videoreportage van Huis Gemaakt in Kortrijk

De keuken van Davina en Emiel tov Kenny en Amber in Laakdal

Kenny en Amber Davina en Emiel

Davina en Emiel zouden het anders aangepakt hebben. Zij wilden een zwarte keuken en een werkblad met structuur in oude eik. Om het geheel luchtig te houden werden hangkasten met glasdeuren voorzien. Boven het kookgedeelte hadden ze graag een eilanddampkap met recirculatie geplaatst. Om extra opbergruimte te creëren zouden ze het kookeiland laten doorlopen tot in de hoek en daaronder kastruimte voorzien voor het dagelijks servies. Dat is handig om snel de tafel te dekken als ze ‘s morgens aan het kookeiland willen ontbijten.

Bekijk hier de volledige reportage van Huis Gemaakt in Laakdal

De keuken van Pieter en Anaïs tov Ruben en Antje in Lokeren

Ruben en Antje Pieter en Anaïs

In de lange, smalle keuken in Lokeren zouden ook Pieter en Anaïs gekozen hebben voor een parallelle keuken waarbij het kookgedeelte zich recht tegenover het afwasgedeelte bevindt. Maar het koppel houdt meer van een rustieke stijl. Ze combineerden 2 verschillende klassieke stijlen met elkaar: keukendeuren in model ‘Sorento’ langs het kookgedeelte en keukendeuren in model ‘Geneve’ langs het afwasgedeelte. Beide keukenmodellen zijn vervaardigd uit geborstelde eik gelakt. Ze kozen voor de twee keukenstijlen wel dezelfde handgreep in koperkleur en stemden de keukenkraan daarop af.

Bekijk de volledige videoreportage van Huis Gemaakt in Lokeren

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.