Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Retro keukens

In de retrostijl blikken we terug in de tijd. Nostalgie naar vervlogen tijden. In deze keuken speelt kleur een belangrijke rol. De keuken trekt vooral de aandacht door zijn opvallende kleur.

Keukens bekijken
keuken retro stijl vintage fjordgroen

Keukens in retrostijl

Gelakte kastdeuren met verticale groeven of effen kastdeuren in een opvallende kleur vormen de basis van een keuken in retrostijl. Combineer met brede handgrepen op de kastdeuren en enkele losstaande keukentoestellen en het retro-aspect is helemaal compleet.

Creëer een vintage-gevoel

Het vintage-gevoel in keukens in retrostijl haalt de bovenhand. In eerste instantie roept deze keuken een gevoel op van nostalgie naar de keukens van weleer. Indertijd waren deze keukens een ware moderne revolutie. De dag van vandaag pimpen we ze. Voor een geoptimaliseerd gebruiksgemak rusten we ze uit met de meest moderne apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een vaatwasser op hoogte of een praktische schuifkast.

keuken retro stijl praktische opzetkast
Blind Gekocht Lotenhulle Keuken

Kastdeuren in pasteltinten

Kenmerkend voor een landelijk moderne keuken is het gebruik van duurzame materialen, meestal eik of fineer eik voor de keukenkasten en smeedijzer voor de vitrinekast. De keuken is voorzien van alle moderne snufjes: ruime en overzichtelijke laden met binnenladen, moderne toestellen en draaiplateaus in hoekkasten. Geen tierlantijntjes in deze keuken maar wel een strakke vormgeving.

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak