Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keuken in fineer eik - Model Provence 10
Landelijke keuken in modern jasje - Model Vetaro 10
Kleursimulator muren
Landelijke keuken in massieve eik - Model Bali

Een landelijke keuken in een modern jasje. De kastdeuren in eik lak hebben een verticale onderverdeling om de 10 cm, net alsof het aparte planken zouden zijn. De eiken balk boven het kookgedeelte verbergt de ingewerkte dampkap. En heb je al gelet op de handige uittrekbare kraan op het keukeneiland? Erg professioneel, nietwaar?

Landelijke keuken in modern jasje - Model Vetaro 10 - Ingebouwde wijnkoeler

Ingebouwde wijnkoeler

Voor het perfect bewaren van wijnen is, naast de temperatuur, ook de luchtvochtigheid van groot belang. In deze onderbouw-wijnkoelkast kan je verschillende wijnen bewaren in drie aparte temperatuurzones. De geïntegreerde ventilator zorgt ervoor dat de lucht gelijkmatig circuleert, waardoor de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal worden verdeeld.

Professionele kraan

Deze Grohe-kraan combineert perfecte schoonheid en functionaliteit en past perfect binnen deze landelijke keuken. De professionele sproeier kan uitgetrokken worden, gedraaid worden over 360° en met één hand bediend worden. De draaibare arm en hoge boog geven genoeg bewegingsruimte over de volledige spoelbak. Je kan bovendien makkelijk wisselen tussen sproeistraal en mousseurstraal zonder de kraan te moeten dichtdraaien.

Landelijke keuken in modern jasje - Model Vetaro 10 - Professionele kraan

Andere landelijke keukens

Alle landelijke keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak