Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Landelijke keuken
Huis Gemaakt Laakdal
Klassieke landelijke keuken in L-vorm - Model Provence

Om niet te breken met de klassieke stijl van de woning, werd voor een landelijke keuken gekozen maar met enkele moderne accenten. Deze keuken is nog volledig met de hand geschilderd in de fabriek van Dovy. Een echt staaltje vakmanschap! De mat gelakte witte kastdeuren, de bijpassende retro handgrepen en de prachtige kroonlijsten krijgen de volle aandacht.

In de keuken zijn er geen zichtbare inbouwtoestellen aanwezig. De combi-oven bevindt zich onder het kookeiland en uit het zicht. Dat is een handige oplossing, want op die manier kan een hete schotel uit de oven gehaald worden en onmiddellijk op het werkblad in natuursteen geplaatst. Ook de dampkap ontbreekt, maar als je dichterbij kijkt zie je dat de kookplaat een geïntegreerde dampkap heeft. Dat is een knap staaltje technologie dat garant staat voor efficiëntie, design en kwaliteit. Een moderne oplossing in een klassieke keuken. Op die manier staat de keuken in zijn geheel in het middelpunt van de belangstelling en trekt de dampkap niet de aandacht. Dat vergroot alleen maar het gevoel van ruimte.

Bekijk hier de volledige reportage

Andere landelijke keukens

Alle landelijke keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak