Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
THUIS

Sinds eind april maakten de THUIS-kijkers kennis met het nieuwe personage. Vanaf maandag 5 november kunnen de kijkers de nieuwe keuken van 'Steven Lambrechts' in THUIS bewonderen. De makers van THUIS kozen voor Steven resoluut voor een Dovy-keuken in de nieuwe trendkleur 'vanille'. We nemen samen een kijkje in zijn keuken.

De beste materialen

Ze kozen voor de beste materialen voor Steven zijn nieuwe keuken : keukendeuren in mat lak in de nieuwe kleur vanille in combinatie met een keukenblok in laminaat in de kleur roodbruin. Beide kleuren vormen een mooi geheel en het accent wordt gelegd op het keukenblok dat ietsje vooruit komt.

Compact keukeneiland

Eyecatcher is het keukeneiland met grote inductiekookplaat en verlaagde tafelzone. De roodbruine kleur van de kastenwand komt terug in het eiland als tafelblad. Naast de kookplaat is een Twist-stopcontact ingebouwd. Klik, draai en er verschijnen 2 stopcontacten. Klik, draai en de stopcontacten zijn niet meer zichtbaar. Handig in gebruik, zeker om de soep te mixen in de pot die op het kookvuur staat. Onder het eiland zijn er 2 ruime pottenladen en een binnenlade om klein keukengerei in op te bergen.

Marmer als werkblad

Het werkblad 'Imperador Black' is in marmer en gepolierd voor een makkelijker onderhoud. Hetzelfde materiaal komt terug als muurpaneel boven de roodbruine kastenwand en bankjes. En met een rechtstreekse LED-verlichting erop, ziet de keuken er heel chic uit.

Degelijke apparaten

Steven is een liefhebber van koffie. 's Morgens een heerlijk geurende tas verse koffie kan lekker smaken. Maar niet met een gewoon koffiezettoestel. Neen, voor Steven lieten ze een koffiezetapparaat inbouwen in zijn keuken. Makkelijk! Elke dag verse koffie met een eenvoudige druk op de knop.

Naast het koffiezetapparaat bevindt zich een microgolfoven. Handig om 's avonds snel een tas soep op te warmen. Maar tijdens het weekend maakt hij uitgebreid tijd om gezond te koken met de ingebouwde stoomoven.

Alle toestellen zijn compact (45 cm) en mooi uitgelijnd in de kastenwand. Aan de rechterkant van het keukenblok bevindt zich de geïntegreerde frigo.

In het witte keukenblok is de spoeltafel met kraan geïnstalleerd en eronder een lade met afvalsysteem. En over alles is nagedacht : de spoeltafel heeft dezelfde antracietgrijze kleur als het antracietgrijze marmeren werkblad. Hij valt dus niet op in het geheel.

Decoratieve elementen

Er werd in de keuken van Steven ook ruimte voorzien voor verschillende decoratieve elementen : verlichte nissen en muurbankjes om planten op te plaatsen. Ze geven de keuken een moderne en vooral 'groene' toets.

Toegang tot de berging

Naast de kastenwand bevindt zich de deur naar de berging. De deur valt helemaal niet op in de keuken want ze heeft een geïntegreerde greep en dito scharnieren. Heel praktisch!

Dol op Stevens keuken?

Onze keukenadviseurs staan klaar om ook úw droomkeuken te realiseren.

Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso