Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Scandinavische keuken
Witte keuken in glas - Model Sirius
Kleursimulator muren
Praktische keuken in een lijn - Model Toronto

Een zeer handig ingerichte keuken! Deze keuken met glazen deurfronten heeft alle troeven van een onderhoudsvriendelijke keuken. In de opzetkast met schuifwanden berg je de dagelijkse borden, glazen en kommen op. In de kast zijn ook stopcontacten voorzien om de elektrische toestellen aan te sluiten. Schuif de kastdeur dicht en je keuken is netjes opgeruimd. Zie je ook dat de dampkap in de kookplaat geïntegreerd is? Heel handig, want dan stoort de dampkap het zicht niet.

Witte keuken in glas - Model Sirius - Vaatwas op werkhoogte

Vaatwas op werkhoogte

Denk aan je rug en kies voor een vaatwas op werkhoogte in jouw nieuwe keuken. Op die manier werk je op een ergonomische manier. Je laadt de vaatwas met gemak in en uit zonder diep door de knieën te moeten gaan.

Werkblad in inox

Inox of roestvrij staal voor al wie houdt van een industriële look. Bovendien is inox heel goed bestand tegen vocht en vet in de keuken, het is een hygiënisch materiaal dat bestand is tegen zuren. Kies voor een heel dun werkblad in inox, dat geeft jouw keuken een nog strakker uitzicht.

Witte keuken in glas - Model Sirius - Werkblad in inox

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak