Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Extreme-makeover
Geplaatst op 12 oktober 2023 22:30 in Dovy-nieuws

Dovy is trotse keukenpartner van 'Extreme Makeover Vlaanderen'

In dit bouw- en verbouwprogramma met James Cooke nemen familie, vrienden, buren en zelfs vrijwilligers het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend. Ook de keukens ondergaan een ware transformatie. Wil je zien hoe Dovy dit aanpakte?

Extreme Makeover Vlaanderen, vanaf donderdag 7 september op Play4 en in de app van GoPlay.

Inspireer je door de keukenrenovaties uit seizoen 2

Keukenrealisatie Extreme Makeover Deurne - praktische keuken in een frisse groene tint

Een praktische keuken in een frisse groene tint

Nele's oude keuken bevatte te weinig ruimte, door een extreme makeover om elke vierkante centimeter in het huis efficiënt te benutten werd de keuken het hart van de woning.

Bekijk de keukenrealisatie

Een kleurrijke keuken met een aparte bureauruimte

Ontdek de unieke keuken van Tine en Nele: een samensmelting van levendige kleuren en een aangepast ontwerp met aandacht voor Tine's immuniteitsziekte. Beleef hoe modern comfort, esthetiek en persoonlijke noden harmonieus samenkomen.

Bekijk de keukenrealisatie
Keukenrealisatie Extreme Makeover Ravels - abrikooskleurige keuken met aparte bureauruimte
Keukenrealisatie Extreme Makeover De Panne - paralelle keuken in wit en houttinten

Van verwoesting naar een verbluffende nieuwe keuken: ontdek Ines’ keuken!

Na een verwoestende brand heeft Ines met hulp van Dovy & Extreme Makeover Vlaanderen een keuken die modern design met functionaliteit combineert. De esthetische houtlook past perfect bij het werkblad in laminaat met marmerprint. Ontdek deze prachtige transformatie!

Bekijk de keukenrealisatie

Een keuken op maat van een rolstoelgebruiker

Het huis van Kevin in Kapellen moest dringend aangepast worden aan zijn noden als rolstoelgebruiker. Daarom deed Extreme Makeover Vlaanderen beroep op de kennis en vakkundigheid van Dovy om een functionele én stijlvolle keuken te creëren.

Bekijk de keukenrealisatie
Extreme Makeover Kapellen - witte keuken met verstelbare kasten en werkblad
Extreme Makeover Merchtem - witte keuken donkere onderkasten en imitatie donkere eik

Een unieke, maar vooral veilige keuken voor Dagmar & Louis

Met de nieuwe keuken is het nu een stuk aangenamer koken voor mama Dagmar, daarnaast werd de keuken ook een stuk veiliger gemaakt voor zoontje Louis.

Bekijk de keukenrealisatie

Een nieuwe start voor Jean-pierre en Sharon: hun droomkeuken wordt werkelijkheid

Jean-Pierre en Sharon's droomkeuken werd werkelijkheid dankzij een ingrijpende renovatie, inclusief het slopen van muren en het plaatsen van een nieuw raam. Hun ruime en moderne keuken met een gezellig eiland en een L-vormige kastenwand straalt zowel functionaliteit als esthetiek uit. Deze keuken betekent veel meer dan alleen een kookruimte voor het koppel; het is een symbool van hoop, veerkracht en een nieuwe start in hun leven.

Bekijk de keukenrealisatie
Extreme Makeover Opoeteren - witte keuken met houtkleur en voldoende bergruimte

Laat je inspireren door de keukenrealisaties uit seizoen 1 (2022)

Extreme Makeover Dovy Keukens Ieper

Enkelwandige en praktische keuken in natuurkleuren

Inge en haar zoontje Noah blijven na de zelfdoding van haar man alleen achter met een onafgewerkte woning. Hij was zeer handig. Zo plaatste hij de bestaande keuken en bedacht verschillende creatieve oplossingen. Extreme Makeover neemt de afwerking van het huis in Ieper voor zijn rekening. Ze behouden het oorspronkelijke karakter van de woning en recupereren bestaande materialen. De onderkasten van de huidige keuken krijgen een nieuwe bestemming in het knutselatelier.

Bekijk de reportage

Grote, ergonomische keuken voor gezin van 7

De keuken van Sarah en Dieter uit Putte werd te klein voor hun gezin met 2 eigen kinderen en 3 pleegkinderen. Ze deden beroep op Extreme Makeover Vlaanderen om de beperkte oppervlakte om te toveren tot een hedendaagse, moderne keuken voorzien van alle gebruiksgemak.

Bekijk de reportage
Extreme Makeover Putte - na
Extreme Makeover Bertem-Leefdaal - na

Keuken voor mobiele en minder mobiele mensen

Twee jaar geleden renoveerden Jeremy en Sofie hun woning in Bertem-Leefdaal. Net op dat moment kreeg Jeremy op vakantie een fietsongeval. Hij geraakte verlamd. Het gezin deed beroep op Extreme Makeover Vlaanderen voor een aangepaste woning. En aangezien Dovy bekend staat voor het leveren van maatwerk, kreeg het gezin een keuken die zowel voor mobiele als minder mobiele mensen optimaal bruikbaar is. Zelfs als rolstoelgebruiker kan Jeremy de keuken nu ten volle benutten.

Bekijk de reportage

De voordelen van een tweewandige keuken

Koen en Gwenny kochten twee jaar geleden een huis in De Panne. Door de ziekte van hun zoontje Ilano werden de verbouwingen op de lange baan geschoven en bleven ze aanslepen. Daarom besloten familie, vrienden, buren en kennissen om samen de handen uit de mouwen te steken. Ze schreven het gezin in voor deelname aan Extreme Makeover Vlaanderen met een prachtige woning als eindresultaat.

Bekijk de reportage
Extreme Makeover De Panne - na
Extreme Makeover Halen

Op maat gemaakte keuken tegen schuine wand

Steffi is een grote dierenvriend en stelt daarom het hele huis in Halen open voor haar dieren. Ze leeft voor en tussen hen. Daardoor cijferde ze zichzelf helemaal weg. Het was dus hoog tijd om een aparte plek voor zichzelf te creëren. En dat met behulp van Extreme Makeover. De dieren krijgen een plaatsje op de benedenverdieping, Steffi heeft voortaan de bovenverdieping voor haar alleen.

Bekijk de reportage

Open en praktisch ingerichte keuken

Dominiek en Evi steken al hun tijd en energie in hun zoon Lenn die constante zorg nodig heeft omwille van zijn ernstige beperking. Daarom ligt hun woning in Boortmeerbeek – en zeker de keuken – er wat verwaarloosd bij. Extreme Makeover Vlaanderen trommelde vrienden, kennissen en familie van het gezin op om de oude keuken om te toveren. Nu is het een lichtrijke, open en gezellige plaats waar het leuk is om dagelijks te koken voor het gezin.

Bekijk de reportage
Extreme Makeover Boortmeerbeek
Extreme Makeover Moerbeke Waas

Zwarte en gezellige keuken

De woning van Anouchka was veel te klein voor haar en haar zeven zonen. Het team van Extreme Makeover besloot om letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen te steken. Samen zorgden ze ervoor dat de oude woning in Moerbeke-Waas gesloopt werd en vervangen door een nieuwbouw in houtskeletbouw. Dit creëerde heel wat mogelijkheden voor de Dovy-keukenconsultant. Hij slaagde erin een heel ruime keuken te creëren voor het gezin. De zwart-wit combinatie met houtaccenten zorgt voor een gezellige toets.

Bekijk de reportage

Prachtige open keuken

Het nieuw samengesteld gezin van Steven en Sofie telt 5 kinderen. Ze wonen in het huis van Steven dat dringend aan renovatie toe is. Maar doordat Steven als militair op elk moment kan opgeroepen worden voor een maandenlange buitenlandse misse durft hij niet aan de renovatiewerken te beginnen. Extreme Makeover Vlaanderen doet daarom beroep op vrijwilligers, familie en vrienden om hun huis een complete make-over te geven waarbij de keuken het hart van de woning wordt.

Bekijk de reportage
Extreme Makeover Zelem - keuken in fjord green met werkblad in marmerstructuur
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.