Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival-nl
Geplaatst op 2 januari 2024 09:00 in Dovy-nieuws

Dovy haalt het beursgevoel naar de toonzalen. Wat betekent dit voor jou? Op 3, 4, 10 en 11 februari kun je in onze toonzalen terecht voor een unieke totaalbeleving. Kies dus een toonzaal in je buurt en kom de nieuwste keukentrends bewonderen. Bovendien kun je er ook kennismaken met lokale handelaars die je kunnen helpen bij het inrichten van je interieur, of die je laten proeven van lokale lekkernijen.

Wat kan je beleven tijdens het keukenfestival?

Ben je bezig met verbouwen? Dan kun je bij Dovy niet enkel ontdekken welke keukenstijl je op het lijf geschreven is. Je kunt er ook kleuradvies krijgen of een lokale tegelleverancier vragen welke vloer het beste in jouw nieuwe keuken past. Daarnaast kun je er inspiratie opdoen voor wanneer je nieuwe keuken er staat.

Wil je het beste uit je Dovy-keuken halen? Er is voor elk wat wils met Recepten voor lekkere gerechtjes, handige tools om te koken, toffe workshops ...

Ontdek hieronder waar dit unieke keukenspektakel plaatsvindt in jouw buurt, het keukenfestival is dé unieke totaalbeleving voor alles in verband met keukens.

Dovy Keukens keukenfestival

Wanneer gaat het Dovy keukenfestival door?

Het keukenfestival gaat door op onderstaande data van 11:00 tot 17:00, ontdek het volledige programma van de toonzaal in jouw buurt.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.