X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Blind Gekocht

Dovy gespot in Blind Gekocht op VIER

In het programma ‘Blind Gekocht’ op VIER vertrouwen 6 koppels al hun spaargeld toe aan makelaar Béa Vandendael en ze vertrouwen erop dat Béa voor hen een goede koop sluit. Ze geven eveneens carte blanche aan interieurarchitect Bart Appeltans die hun toekomstige woning volledig inricht zonder dat ze zelf inspraak hebben. Dat is wel erg gewaagd en daarom zullen de koppels zowel de makelaar als de interieurarchitect blind moeten vertrouwen. Maar Bart kent zijn vak en hij ontwierp 6 prachtige keukens. Bij Dovy vond hij de perfecte partner om zijn ideeën te realiseren.


Bart en Els

Ze hebben er drie jaar op gewacht. En dan is het uiteindelijk zover. Met een bang hartje ontdekken Bart en Els hun nieuwe huis in Ternat. Al na de eerste stappen in de gang wordt het Els even te veel. En dan hebben ze de keuken nog niet eens gezien! ‘Leuk, mooi gekozen, goed gedaan’ zijn hun eigen woorden. Missie geslaagd!

Bekijk meer

Anton en Roxane

De ideale woning van Anton en Roxane is geïnspireerd op het huis van Pippi Langkous. Een groot huis met vele hoeken en kanten, een echte ‘Villa Kakelbont’. Makelaar Béa kocht voor hen een oudere woning in Stekene en interieurarchitect Bart knapte ze volledig op, met behoud van het rustieke karakter van de woning.

Bekijk meer

Kim en Cedric

Voor Kim en Cedric, die al 7 jaar in een huurhuis in Londerzeel wonen, was het een logische volgende stap om een nieuwe woning te betrekken in… jawel, Londerzeel. Geen sprake van dat ze met hun 2 kinderen Liam en Vince naar een ander dorp zouden verhuizen. Als gezin hebben ze in Londerzeel hun leven ingericht en zijn ze er perfect gelukkig. Maar is dat gevoel ook zo na het zien van hun nieuwe woning?

Bekijk meer

Nisse & Mathilde

Nisse en Mathilde hebben in het verleden weinig geld uitgegeven aan spullen voor hun huis. Ze wilden liever wachten en daarom besliste binnenhuisarchitect Bart om enkel de boomstam-tafeltjes mee te nemen naar de nieuwe woning. Zo is al het materiaal spiksplinternieuw in huis. Maar hoe ziet hun nieuwe keuken er nu eigenlijk uit? We bekijken samen de details van deze prachtige keuken met een stoere, industriële look.

Bekijk meer

Tom en Vicky

Een huis in Mechelen is zeer gegeerd: in nog geen 24 uur verkochten Vicky en Tom hun huidige woning. Hoog tijd dus voor Béa om een nieuwe woning te vinden voor het koppel. Tom geeft enkele suggesties in de ruime omgeving van Mechelen maar voor Vicky staat de locatie van de nieuwe woning vast: enkel Mechelen komt in aanmerking. Een grote uitdaging dus!

Bekijk meer

Klaas en Heleen

Er was veel werk aan de nieuwe herenwoning van Klaas en Heleen in Deurne. Volgens interieurarchitect Bart was het een ‘hevige renovatie’. En Klaas en Heleen waren er helemaal niet gerust in. Over één ding was het koppel het roerend eens: de keuken is een echte ramp. Heeft Bart aan hun verwachtingen kunnen voldoen en van die afgrijselijke keuken een droomkeuken kunnen maken?

Bekijk meer

Foto's © SFAR Architecten

Blind Gekocht gemist?

Heb je een aflevering van Blind Gekocht gemist? Geen paniek, je kan deze op de website van VIER herbekijken.

Herbekijk alle afleveringen

Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso