X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
blind gekocht dovy keukens cuisines dovy tv vier
Gezien in Blind Gekocht

Dovy kan je blind vertrouwen!

Al jouw spaargeld toevertrouwen aan een makelaar en erop vertrouwen dat hij een goede koop voor je doet. Een interieurarchitect carte blanche geven om jouw toekomstige woning in te richten. Durf jij dit allemaal aan? Zes koppels en een alleenstaande mama hebben de uitdaging aangegaan. ‘Blind gekocht’, vanaf woensdag 25 maart om 20u35 te zien op VIER.

blind gekocht meise jan flo vier tv

Een keuken in Japanse stijl voor Jan en Flo

Bij het betreden van de nieuwe woning van Jan en Flo in Meise valt in eerste instantie de openheid op. Openheid in de ruime zin van het woord. Keuken en leefruimte lopen over in elkaar. Er is veel lichtinval en alle aandacht gaat naar de strakke zwart-wit accenten, zo ook in de keuken en bijpassende bureauruimte.

Lees meer
blind gekocht kortrijk davina vier tv

De moderne witte keuken van Davina

In Kortrijk onderging de keuken van Davina een volledige metamorfose. Van een oubollige, rommelige keuken naar een stralend witte strakke keuken, badend in het licht. Van ouderwetse keukentoestellen naar moderne apparaten met alle comfort. Davina ruilde de oude keuken in voor de keuken van haar dromen waar het gezellig is om te vertoeven.

Lees meer
blind gekocht berlare rob phylicia vier tv

Een trendy keuken voor Rob en Phylicia

Rob en Phylicia konden hun ogen niet geloven toen ze hun nieuwe woning in Berlare betraden. Wat een verandering! Een tweedelige, trendy keuken met composieten werkblad, een ingebouwde vaatwasser op hoogte, veel kastruimte met voorraadladen, bestekladen, potten- en pannenladen. Wat willen ze nog meer? Zo snel mogelijk genieten van hun nieuwe keuken!

Lees meer
blind gekocht lotenhulle mila mathias vier tv

De cosy keuken van Mila en Mathias

In Lotenhulle zijn Mila en Mathias aangenaam verrast bij het betreden van hun nieuwe woning. De veranderingen zijn groots en het resultaat is gewoonweg prachtig. Een combinatie van een landelijke stijl maar toch met een hedendaags accent. Een mooi samengaan van klassieke elementen met een moderne toets.

Lees meer
blind gekocht overijse michael sandra vier tv

De praktische keuken van Michael en Sandra

Michael en Sandra waren zeer nieuwsgierig naar hun nieuwe stekje in Overijse. Voor hobbykok Michael is koken een échte passie. Een goed uitgeruste keuken was dan ook meer dan welkom. De oude keuken was aan vervanging toe en maakte plaats voor een tijdloze keuken waar het koppel zich helemaal kan in uitleven.

Lees meer
blind gekocht deurne cara wouter vier tv

De landelijke keuken van Cara en Wouter

Je woonlot uit handen geven klinkt best spannend. Cara en Wouter gingen de uitdaging aan, al waren ze er niet helemaal gerust in. Gelukkig weten woonexperten Bart en Bea hier wel raad mee. De indeling van de woning werd grondig aangepakt waarbij de Dovy-keuken het hart van de gerenoveerde woning werd.

Lees meer
blind gekocht turnhout jeroen nathalie vier tv

De gezellige keuken van Jeroen en Nathalie

Voor Jeroen en Nathalie werd er in Turnhout een nieuwe woning blind gekocht. Toen het koppel voor het eerst hun nieuwe huis betrad was de angst letterlijk in hun ogen te zien. Gelukkig ontwierp interieurarchitect Bart samen met Dovy de keuken van hun dromen. Er werd gekozen voor een landelijke stijl met een moderne toets en een combinatie van 2 verschillende kleuren.

Lees meer

Geniet nu van uitzonderlijke condities

Vraag uw GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties!

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso