X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Blind Gekocht

Ook Dovy kan je blind vertrouwen

Voor Kim en Cedric, die al 7 jaar in een huurhuis in Londerzeel wonen, was het een logische volgende stap om een nieuwe woning te betrekken in… jawel, Londerzeel. Geen sprake van dat ze met hun 2 kinderen Liam en Vince naar een ander dorp zouden verhuizen. Als gezin hebben in Londerzeel hun leven ingericht en zijn ze er perfect gelukkig. Maar is dat gevoel ook zo na het zien van hun nieuwe woning?

In Londerzeel krijgt de woning een volledige transformatie

Wit, witter, witst

De bestaande keuken in U-vorm dateerde al van vele jaren geleden. Toen was dit landelijk model in beige/bruin met ingewerkte bruine handgrepen volop in de mode. Op vandaag is dit gewoon verouderd, dus moest de oude keuken plaats ruimen voor een modern en actueel model.

Blind Gekocht

Om de keuken licht en luchtig te maken, koos interieurarchitect Bart voor een volledig witte keuken. En dat mag je wel heel letterlijk nemen. Witte kasten, een witte dampkap, witte legplanken en een volledig witte spatwand.

De hangkasten lopen door tot tegen het plafond voor maximale opbergruimte. In de onderkasten bevinden zich een pottenlade, een voorraadlade en een binnenlade. Op die manier krijgt alles netjes zijn vaste plaats in de keuken.

Contrasterende keukenapparaten

Enkel de apparaten zorgen voor contrast in de keuken: de losstaande zwarte frigo, ingebouwde oven, inductiekookplaat, de zwarte kraan en de antracietgrijze inbouwspoelbak. Deze laatste is vervaardigd uit een materiaal dat voor 80% bestaat uit harde granietdelen. Hoogwaardig acryl bindt het materiaal en verleent de spoelbak een glad oppervlak zonder poriën, wat het onderhoud makkelijk maakt.

Werkblad in laminaat

Het werkblad uit laminaat heeft een rechte afwerking en is 50 mm dik. Laminaat heeft een gesloten oppervlak. Er kan dus geen vuil intrekken. Het is één van de meest gebruikte materialen voor werkbladen in de keuken omwille van het makkelijk onderhoud. Enkel een huishouddoekje en een beetje afwasmiddel volstaan. En een makkelijk onderhoud is een absolute voorwaarde in de keuken, zeker met 2 kleine kinderen in het gezin.

Blind Gekocht
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso