X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Blind Gekocht

Ook Dovy kan je blind vertrouwen

Nisse en Mathilde hebben in het verleden weinig geld uitgegeven aan spullen voor hun huis. Ze wilden liever wachten en daarom besliste binnenhuisarchitect Bart om enkel de boomstam-tafeltjes mee te nemen naar de nieuwe woning. Zo is al het materiaal spiksplinternieuw in huis. Maar hoe ziet hun nieuwe keuken er nu eigenlijk uit? We bekijken samen de details van deze prachtige keuken met een stoere, industriële look.

Een complete make-over: van een witte naar een zwarte keuken

Hetzelfde concept maar toch anders

De lange rechte keukenwand bleef behouden maar kreeg een modern accent. De apparaten werden ingebouwd in de kolomkasten langs weerszijden. De hangkasten zijn vervangen door muurbanken. De dampkap is volledig ingebouwd en de keukentafel met stoelen moesten plaats ruimen voor moderne barkrukjes aan een hoge bartafel.

Blind Gekocht

Een zwarte keuken is gedurfd maar hout zorgt voor een warm accent

Keukens anno 2019 mogen gezien worden. Ze krijgen tal van accenten en contrasten toebedeeld. Zo ook deze keuken van Nisse en Mathilde. De matzwarte keukenkasten in frontlaminaat contrasteren fel met de witte muren, ramen en deur. Om het geheel te verzachten en er een warme tint aan te geven, koos de binnenhuisarchitect voor laminaat in houtstructuur.

Blind Gekocht

Muurbanken en bartafel uit hetzelfde materiaal

Om de luchtigheid in een donkere keuken te bewaren, is hout een ideaal materiaal om mee te werken. Maar voor het onderhoudsgemak is het beter om te kiezen voor laminaat in houtstructuur. Dit geeft hetzelfde uitzicht maar het trekt niet krom, vervormt niet in een soms vochtige en warme ruimte en laminaat is heel makkelijk in onderhoud.

Om eenheid te creëren werden zowel de muurbanken als de bartafel in hetzelfde materiaal vervaardigd. En heb je ook gelet op de ingebouwde dampkap? Jawel, de dampkap werd volledig weggewerkt en rondom afgewerkt met laminaat in houtstructuur.

Werkblad in natuursteen

Kraan, spoelbak en werkblad in een diepzwarte kleur werken het geheel af. Het werkblad is in natuursteen en verzoet. Een verzoete natuursteen heeft een effen mat oppervlak zonder zichtbare groefjes. Past dus perfect bij deze keuken met matzwarte keukendeuren.